Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Epitech Albania Open Days - Të apasionuarit pas Informatikes në kërkim të një arsimi të lartë takohen në Ditët e Hapura të Epitech Albania...

DITA E INFORMACIONIT

Të apasionuarit pas Informatikes në kërkim të një arsimi të lartë takohen në Ditët e Hapura të Epitech Albania. 


Të mërkurën më 6 shtator nga ora 10 deri në orën 17 Epitech Albania do të mirëpresë prindërit dhe studentët në kuadër të ditëve të saj të hapura.


Në programin e kësaj dite:

► Prezantimi i Kurrikulës së Epitech
► Vizita në ambientet e shkollës
► Takime personale me anëtarët e administratës

Mundësia për të bërë të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me:

► Proçedurat e pranimit
► Mënyra për të financuar studimet tuaja
► Mundësitë e punësimit

Për informacione të mëtejshme:
042 204 104
infobalkans@epitech.eu
www.epitech.al

Tirana Business Park : Rruga Rinasit – Tiranë-Vorë , Ndërtesa 07, kati i 4-t

Klikoni më poshtë për të parë hartën e aksesimit në Epitech Albania 
https://<wbr />www.tiranabusinesspark.com/

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin