Dhoma

Ekipi

Dhoma me seli në Tiranë është në shërbimin tuaj për projektet tuaja në Shqipëri.

Këshilli Administrues

Dhoma Franceze e Tregtisë dhe Industrisë Francë Shqipëri drejtohet nga një Këshill Administrues i përbërë nga 10 anëtarë të...

Na kontaktoni

A keni një projekt apo një pyetje për të na pyetur?