Përkthime

“One kind word can warm three winter months”

                                         Japanese proverb 

 Përkthimet realizohen në kohën e kërkuar dhe garantojnë një cilësi të lartë.

Në  gjuhët : shqip  frëngjisht  anglisht

 

·    Për përkthimin nga shqipja në frëngjisht dhe anglisht, llogaritja bëhet në bazë të 400 shenjave = 1 faqe. Për përkthimin nga frëngjisht dhe anglisht në shqip, llogaritja bëhet në bazë të 1 000 karaktereve = 1 faqe.  Lutemi kini parasysh se llogaritja nuk  bëhet në bazë të numrit të fjalëve, por në bazë të  numrit të shenjave.


·   Tarifat përfshijnë korrigjimin përfundimtar të dokumentit nga një përkthyes përkatës i gjuhës.

·    Cmimi është I negociueshëm për materiale në fusha të specializuara.

·    Ju mund të përfitoni ulje në çmim në bazë të volumit të kërkesës. Mos hezitoni të na kontaktoni.

·    Na informoni për buxhetin dhe afatin e përkthimit: në varësi të përmbajtjes dhe vëllimit, dhe për aq sa të jetë e mundur, ne do të përpiqemi të bëjmë më të mirën tonë për të përmbushur pritjet tuaja.  

 

Na kontaktoni për të gjitha kërkesat tuaja.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin