Gjeni klientin tuaj

Zbuloni mundësinë e re që ofron faqja jonë e internetit – Gjeni klientin tuaj 

Falë kësaj mundësie të re, ju e keni më të lehtë të kontaktoni me anëtarët e tjerë të Dhomës sonë, por edhe me anëtarët e Dhomave të tjera të tregtisë dhe industrisë jashte Frances. Në fakt, tani anëtarët tane mund te kontaktojne lehtësisht më shumë se 60,000 kompani anëtare në të gjithë botën.

Gjetja e klientëve bazohet në 4 hapa:

1 / Kërkimi: një anëtar lokalisht, ose globalisht në varësi të kritereve të tilla si industria, vendi ose kontinenti

2 / Lidhja: me anëtarët që pranojnë të marrin kërkesa për t’u vendosur në kontakt

3 / Pranoni (ose injoroni): kërkesat për t’u vendosur në kontakt të marra nga anëtarët e tjerë

4 / Komunikoni: me e-mail ose me telefon.

Për të kuptuar lehtësisht se si funksionon vendosja në kontakt, ju ftojmë të shikoni videon tonë të prezantimit:

Për më shumë informacion, ju lutem na kontaktoni në info(@)ccifa.al ose +355 68 808 7168

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin