Europe/Paris 

Europe/Tirana 

Europe/Paris1 EUR

Europe/Tirana 124,75 ALL

Actualités

Komunikim- Shtypi

Forumi ekonomik - Studentët dhe kompanitë në Shqipëri

In the context of the spring of the Francophonie in Albania, the Franco-Albanian Chamber of Commerce and Industry in partnership with the University Agency of la Francophonie, the University of Tirana and the Polytechnic University of Tirana...

Komunikim- Shtypi

Swiss Int'l Airlines to launch Zurich-Tirana route

Swiss International Air Lines (SWISS) will launch a new direct flight between Albania's capital city Tirana and Zurich in Switzerland, Tirana International Airport (TIA) announced on Monday. The twice-weekly direct SWISS flights to Zurich, which...

All news

Regjistrohuni në newsletter - in tonë !

Ju do të merrni çdo muaj një përmbledhje të të gjitha lajmeve ekonomike dhe anëtarëve tanë për të lehtësuar aktivitetin tuaj në të gjithë sektorët dhe fushat e ekspertizës të mbuluara nga rrjeti.

Numëratori i anëtarëve

Shiko

Le MAG

No items to display

Përse të anëtarësohesh në CCIFA?

Logot e Anëtarëve tanë