Histori Suksesi

Histori suksesi: Anëtari ynë Klit Delilaj - Cabinet d'Avocats Klit Delilaj, përzgjidhet për të qënë pjesëmarrës në Tryezën e Diskutimit dhe Këshillimit në kuadër të Platformës së Integrimit Evropian

Grupi Ndërinstitucional i Ministrisë së Financave për Integrimin Evropian për kapitullin 3 “E drejta e vendosjes dhe Liria e ofrimit të shërbimeve”, pasi bëri një shqyrtim të hollësishëm dhe një vlerësim të aplikimit të Klit Dlilaj - "Cabinet d'Avocats Klit Delilaj", anëtar i Dhomës sonë , vlerësim i cili u bazua në metodologjinë me pikavarazh të hartuar nga GIZ, konkludoi duke e përzgjedhur për të qënë pjesëmarrës në Tryezën e Diskutimit dhe Këshillimit në kuadër të Platformës së Integrimit Evropian.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Histori suksesi: Voltalia fiton një koncesion 30-vjeçar në Shqipëri/ Success Story: Voltalia won a 30-year concession

Të nderuar anëtarë dhe miq,

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë se Voltalia ka fituar një koncesion 30-vjeçar për termocentralin më të madh fotovoltaik në Ballkanin Perëndimor.


Voltalia është një aktor ndërkombëtar në energji të rinovueshme. Në Shqipëri, kompania u shoqërua nga Dhoma jonë e Tregtisë, CCI France Albanie.


I urojmë Voltalia-s shumë suksese në arritjen e objektivave të saj në Shqipëri!

https://www.voltalia.com/en

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear members and dear friends,

We are very pleased to inform you that Voltalia has won a 30-year concession for the largest solar plant in West Balkans.

Voltalia is an international player in renewable energies. In Albania, the company was accompanied by our Chamber of Commerce, the CCI France Albanie.


We wish Voltalia a lot of success in achieving its objectives in Albania.

https://www.voltalia.com/en

Hotel Staff Training

Hotel Staff Training

Rafaelo Resort

Në bashkëpunim me CCI France Albanie dhe Rafaelo Resort zhvillohet trajnimi për stafin e hotelit  nga z.Hubert Jean Paul/ AGIR General Association of Retired Speakers.

nga datat 7-17 nëntor 2019.

Z. Paul vjen në Shqipëri në bashkëpunim me CCI FA dhe AGIR General Association of Retired Speakers.

Suksese të gjithë stafit të hotelit! 

"Familja Louis Roederer" në Shqipëri

Familja "Louis Roederer" ka ardhur në Shqipëri me ndihmën e Dhomës sonë, CCI Francë-Shqipëri.

Desjoyaux Pools

CCI France Albanie organized an mission for DESJOYAUX POOLS The first exclusive pools network in the world  during 05-09 Decembre 2016

Gima France sarl en Albanie

Mission de Gima France sarl en Albanie sur la vente de produits alimentaires. Accompagnée par la CCI France Albanie

Octobre 2016

Newrest Group​ in Albania

Mission of Newrest Group​ in Albania

September 2016

www.newrest.eu

Letër falenderimi nga Auchan

​Lettre de remerciement de la part de CSC

                                                                                                   la réussite du client, notre réussite …

---------------------------------------------

Bonsoir,

Je tiens à remercier l'équipe de la CCI de cette intégration qui est importante à mes yeux (bon guide, bons choix). Je tiens aussi à remercier toutes les personnes destinataires pour leur accueil, professionnalisme, efficacité, sympathie, qui nous ont grandement facilité les démarches.

J'espère que nous pourrons faire un long chemin ensemble.

Trés cordialement

Eric RIDEL​

---------------------------------------------

Company "Semin"- Mission in Albania

The CCI France Albanie is organizing during the first week of December a mission for the French company “Semin”,  European leader in adhesives and fillers ...The company is studying the possibility to collaborate with the Albanian companies.

SEMIN operates 4 factories in France, employing 262 staff, and two further sites for export (30% of turnover). SEMIN has over 5, 000 clients worldwide. SEMIN manufactures fillers, adhesives, plasterboard accessories, tapes, access traps and hangers. SEMIN sells over 150, 000 tonnes of its fillers and adhesives, divided into three product ranges for painters, tilers and plasterers.

 http://www.semin.com

NATUREX in Albania

CCI France Albania received and accompanied on the 24th of May 2016 the company NATUREX,
world leader on plant extract producing

The company is looking to import to France wild or cultivated plants and concentrate Fruits juice.

 http://www.naturex.com/

 

 

Surtelec en Albanie-09-10 Février 2015

Telecomunication

Our products are already used by phone operators in Kenya, Ivory Coast, Romania , Moldavia, Senegal, Cameroon, Mali, Madagascar, Guinée, Niger, France,  Belgium, Yemen, Syria, Lebanon, Portugal, Gabon, Congo, Benin, Togo.

 http://www.surtelec.com

Questionnaire de satisfaction 

Revisim- Mision ne Shqiperi, Tetor 2014

Virginia Nicol është  Presidentja e kompanisë franceze « Revisim », me zyra qendrore  në Francë. Kompania publikon faqen e internetit: « Indécence des Sens »  dhe shet të brendshme në internet (korse, kemisha, etj ...) Që nga tetori 2014, kompania ka zgjedhur Shqipërine për të zhvilluar biznesin e saj.

CCI: Pse keni zgjedhur këtë profesion?

Virginia Nicol: Kjo është kryesisht një histori dashurie! Pas eksperiencash shumë të ndryshme, burri im dhe unë vendosëm të krijojmë një projekt të përbashkët dhe kështu kompania jonë me të brendshme seksi u themelua në vitin 2009 ... Ideja jona, ndryshe nga sitet konkuruese, ishte që të ofrojmë këtë lloj produkti për të gjitha gratë dhe jo vetëm për gratë e dobëta! Kjo është gjë e re.  Ne ofrojmë aktualisht produkte të madhësive që variojnë nga XS deri 8XL dhe shiten më shumë numrat e mëdhenj. Ne po studjojmë edhe mundësinë e krijimit të një kompanie me partnerë shqiptarë.

CCI: Ju keni zbuluar Shqipërinë përmes CCI Francë Shqipëri?

Virginia Nicol:  Po, nisur nga aktivitetet e CCI te Troyes në Francë, u befasuam kur zbuluam edhe CCI France Albanie,  dhe gjëja e parë që bëmë ishte të kontaktonim me CCI në Shqipëri para se të niseshim. Gjate vizitës tonë të parë, CCI ka qenë ndihmë e madhe në shumë aspekte si organizimi I takimeve dhe prezantimi I kontakteve të para, informacione ligjore dhe hapat që duhen për të ndërmarrë.

CCI: Përse lexuesit tanë duhet të zgjedhin CCI ?

Virginia Nicol: Ne vlerësojmë shumë aftësitë në punë, dinamizmin dhe aftësinë për të degjur që ka ekipi i CCI.  Në fakt, falë ndihmës së saj, ne fituam shumë kohë dhe me shumë kënaqësi do të punojnë edhe në të ardhmen për projektin tonë: Faleminderit shumë gjithë ekipit të CCI !

CCI: Një fjalë për francezët të cilët dëshirojnë të investojnë në Shqipëri?

Virginia Nicol:  As mos t’ju shkojë ndërmend ! Bëj shaka, sigurisht ... Unë do të thoja se është vendi dhe koha e duhur.  Flas si person, ndryshe nga idetë e krijuar më parë mbi Shqipërinë, ajo është një vend të sigurt dhe ne jemi pritur shumë mirë, për më tepër, është mjaft e lehtë të komunikosh pasi shumë shqiptarë flasin anglisht, italisht dhe ndonjëherë ... frëngjisht. Marrëveshjet ekzistuese mes Francës dhe Shqipërisë  për taksat dhe lehtësira te tjera për kompanitë e mëdha dhe të vogla, janë argumente të forta që të investohet në Shqipëri. Dhe së fundmi një lajm shumë i mirë: Një fluturim direkt nga Parisi duke filluar nga 31 marsi!

Kontakt: www.indecencedessens.fr

Indécence des Sens est un site édité par la société Revisim Siret : 794 382 705 00018
Siège Social : 7 Rue Georges Clemenceau 10150 Pont Ste Marie France.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin