FTESË: WORKSHOP ‘TRADE FACILITATION MEASURES’

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë, 

GIZ Albania fton anëtarët e Dhomës tonë të marrin pjesë në Workshopin "‘TRADE FACILITATION MEASURES’ që do të zhvillohet me 17 maj, 09.30, tek Hotel Xheko Imperial

Ky workshop do të konsistojë në procedurat doganore të vendimeve paraprake (advance ruling).  (bashkangjitur axhenda)

Jeni të lutur të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj,

Faleminderit,

Gjithë të mirat dhe ditë të mbarë,

CCI France-Albanie

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin