Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Momentet më të mira të Festës të Verës të 14 Korrik-ut

Kjo traditë e bukur e Dhomës sonë franceze për të uruar një verë të bukur buzë detit në Qerret, është akoma "një sekret i ruajtur mirë". Qe një mbrëmje ribashkimi e shumëpritur dhe e mirëpritur.

Këtë vit ne organizuam Festen e 5-të të Verës në këtë ditë shumë të veçantë, e cila është gjithashtu Dita Kombëtare Franceze dhe gati 150 pjesëmarrës ishin të pranishëm në mbrëmjen e 14 korrikut 2021.

Ne i falënderojmë të gjithë dhe falënderojme ne menyre të veçantë të ftuarit tanë të nderit:

Presidentja e Nderit, Shkëlqesia e Saj  Ambasadorja e Francës, Zonja Elisabeth Barsaq, Shkëlqesia e Tij Z. Peter Zingraf, Ambasador i Ambasadës Gjermane në Shqipëri, Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Zoti Eduard Shalsi.

gjithashtu,

Znj. Inva Mula, soprane me famë botërore, shkrimtarët e mëdhenj shqiptarë: Z. Ismail Kadare dhe Z. Fatos Kongoli, këshilltare nga zyra e Kryeministrit, kompani franceze si: Veolia, Météo France International, Voltalia, Spiecapag ... natyrisht anëtarët e miqte tanë.

Falenderojme perseri Presidentin Julien Roche për mikpritjen tuaj në shtëpinë e tij të ngrohtë!

Paci një behar të mbarë të gjithë dhe ju urojmë fat në projektet tuaja të rradhës!

Documentation

Download Fjala_e_Presidentit_.pdf  (PDF • 675 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin