[EVENT] Webinar Nicolas Baverez - Ekonomist, historian dhe redaktor për Le Point dhe Le Figaro; 13 tetor, ora 14:00

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë,

Në kuadrin e bashkëpunimit me kolegët tanë nga Dhoma Franceze e Tregtisë dhe Industrisë në Zvicër, ju ftojmë në webinarin me ekonomistin Nicolas Baverez, i cili do të mbahet më 13 tetor në orën 14:00, me temën "Revolucionet zinxhir të Covid 19".

Për më shumë informacion rreth këtij aktiviteti ju lutemi klikoni në linkun më poshtë: 

 https://www.ccifs.ch/evenements/a-venir/e/event/webinaire-avec-nicolas-baverez-les-revolutions-en-chaine-du-covid-19.html 

 Për t'u regjistruar në webinar ju lutemi kontaktoni në adresën: info(@)ccifa.al  

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin