Evente

[EVENT] Webinaire Regard business #1 avec Julien Roche, Gasmen Toska, Bledar Shella

Passé

L'événement est terminé.

CCI FRANCE-ALBANIE JU FTON NE TAKIMIN E PARE NE WEBINAR

CCI France Albanie po organizon konferencën e saj të parë në Webinar për të diskutuar qasjet e ardhshme, pas krizës Covid-19 e më gjerë, me të ftuar të niveleve të larta (biznesmen, ekonomist, sociolog, filozof, politikan).

15/05/2020; 12h00-13h00

- Këto konferenca do të jenë të hapura për të gjithë anëtarët, miqtë e klientët e tyre.

Për këtë takim të parë, të ftuarit tanë do të jenë: Z. Julien Roche/Kryetar CCI France-Albanie, Z. Gasmen Toska / Zëvendës-President i CCI FA, dhe Z. Bledar Shella / Menaxher i Përgjithshëm - OTP Bank Albania

Kjo konferencë do të drejtohet nga Drejtoresha Ekzekutive Blerina Kazhani

 

 

Folësit:

1. Julien Roche - Kryetar CCI FA

  • "Për çdo sipërmarrës dhe çdo biznes, pandemia është një provë e së vërtetës."

2. Gasmen Toska - Zëvendës Kryetar - CCI FA

  • ''Covid-19 në Francë dhe një pasqyrim i situatës ekonomike''

3.Bledar Shella - Drejtor i Përgjithshëm  - OTP Bank Albania

  • ''Covid-19 në  Shqipëri dhe një pasqyrim i situatës ekonomike''

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Për t'u bërë pjesë e takimit ju lutemi shkarkoni aplikacionin Zoom.
  • Klikoni: ''Join a Meeting''
  • Meeting ID: 894 788 2987

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin