[Event]: Trajnime mbi praktikën e prodhimit dhe artin e degustimit të verës!

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë,

Në bashkëpunim me shoqatën "Family Wine Albania", ne organizojmë, në gjuhën shqipe, trajnime mbi praktikën e prodhimit dhe artin e degustimit te verës! (Vende të kufizuara në përputhje me rregullat e rrepta të COVID 19).

Trajnimet do të zhvillohen në datat 25.10.2020 - 01.11.2020, në Agritourism "VILA-SHEHI", Tiranë dhe pjesëmarrja është me pagesë. Më poshtë do të gjeni më shumë informacion në lidhje me këto trajnime.

Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen tuaj para datës 20/10/2020 në adresën info@ccifa.al ose në  numrin 068 808 7168

Duke shpresuar të shohim shumë prej jush, ne mbetemi në dispozicionin tuaj të plotë për çdo informacion të mëtejshëm.

 

Juaja,

CCI France-Albanie

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin