Evente

[EVENT] Regional webinar: Post-pandemic (green) energy | 22.09.2020. 09:00

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë,

Në kuadrin e bashkëpunimit me kolegët tanë nga dhomat franceze të tregtisë dhe industrisë në Bullgari, Kroaci, Hungari, Poloni, Republikën Çeke, Rumani dhe Sllovaki, ju ftojmë në webinarin "Si do të duket e ardhmja (e gjelbër) e energjisë në BE dhe vendet e Evropës Lindore pas pandemisë? " i cili do të zhvillohet më 22 shtator 2020 në orën 9:00 të mëngjesit.

Moderatori, Jozef Badida (Analist i Lartë i Sektorit të Energjisë, Sllovaki) do të mirëpresë folësit e mëposhtëm:

  • Dejan Markovic, VP Power Systems dhe Shërbimi në terren në Schneider Electric në Serbi;
  • Mak Kišević, Drejtor i Safege d.o.o. (SUEZ) në Kroaci;
  • Miroslav Zajicek, Drejtor i Strategjisë dhe Çështjeve Rregullatore në Veolia Energie Republikën Çeke;
  • Stefan Popescu, Asistent i Punëve Publike në Engie në Rumani.

Ne do të përqendrohemi në temat vijuese:

  • skenarët e mundshëm dhe pasojat afatmesme në evolucionin e çmimeve të energjisë (lëndët e para, energjia elektrike);
  • implikimet / efektet në politikën evropiane të energjisë (Marrëveshja e Gjelbër Evropiane): a do të paraqesë kriza pas COVID-19 një pengesë ose një mundësi për investime të gjelbra dhe inovacione në sektorin e energjisë;
  • masat e rekomanduara për autoritetet lokale dhe kompanitë e interesuara që synojnë ndjekjen e arritjes së objektivave mjedisorë dhe dekarbonizimit.

Pjesëmarrja falas.

Për t'u regjistruar, ju lutemi na kontaktoni në adresën tonë të emailit: info@ccifa.al

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin