Evente

[EVENT] Konferencë online: Situata aktuale e tregut në Shqipëri dhe në Francë / 18.12.2020, 11:30

Passé

L'événement est terminé.

Webinar - Situata aktuale e tregut në Shqipëri dhe Francë

SITUATA AKTUALE E TREGUT NË SHQIPËRI DHE NË FRANCË

TRENDET EKONOMIKE

18.12.2020, 11:30-12:40

Takim mbi situatën ekonomike në  Shqipëri dhe në Francë.

Pjesëmarrje falas, por konfirmimi i detyruar. Online. Përkthim simultan.

Konfirmoni në: info(@)ccifa.al

https://www.ccifa.al/

------------------------------------------------------------------

18 dhjetor 2020/ 11:30-12:40 / Online

SITUATA AKTUALE E TREGUT NË SHQIPËRI DHE NË FRANCË

Takim mbi situatën ekonomike në Shqipëri dhe në  Francë. Online. 

 

FOLËSIT

 • Julien ROCHE

  Kryetar  - CCI France Albanie

 • Eduard SHALSI 

  Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes 

 • Elisabeth BARSACQ

  Ambasadore e Francës në Shqipëri

 • Gasmen TOSKA

  President i Marlotex - Zv.Kryetar i CCI France-Albanie

 • Alexandre FISCHMAN

  Këshilltar Financiar - Shërbimi Ekonomik Rajonal

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin