Evente

[EVENT] Koncert xhaz: Rémi Panossian Trio

Passé

L'événement est terminé.

28 mars ora 19:00


Vendi: Universiteti i Arteve - Black Box
Organizuar nga: Ambasada e Francës, Aleanca Franceze e Tiranës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë France-Shqipëri, Syri Blu

Këtë vit Rémi Panossian Trio feston 10 vjetorin e krijimit të grupit dhe me këtë rast i rikthehet të tij duke regjistruar albumin e tyre të 5të në traditën e pastër të triove akustike. "In Odd We Trust" është një album përkujtimor në të cilin kjo trio propozon ëmbëlsisht gjithë esencën e suksesit të saj. Arsyeja është se pas më shumë se 500 konceteve në të 4 anët e botës, mbi të gjitha është interpretimi energjik live që bën dallimin. "In Odd We Trust", ky grup beson tek gjërat e çuditshme, sepse publiku i tyre e di se këtyre u pëlqen t'i thyejnë rregullat, këtyre fëmijëve rebelë të xhazit. Imagjinatë pjellore pothuajse djallëzore në shërbim të melodive poetike, të ritmeve dehëse, dhe pa asnjë dyshim, të kënaqësisë për të luajtur së bashku.

Rémi Panossian në piano, Maxime Delporte në kontrabas dhe Federic Petitprez në bateri.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin