Evente

[EVENT] Ftesë: "Visio-Koktejl me anëtarët tanë & Dëshmitë e kompanive''

Passé

L'événement est terminé.

Ftesë: "Visio-Koktejl me anëtarët tanë & Dëshmitë e kompanive''

Të nderuar anëtarë,

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri ka kënqësinë t'ju ftojë në '' Vizio-koktej me anëtarët tanë & Dëshmi të Kompanive".

Me këtë rast, ne ftojmë secilin nga ne të marrë nje pije përpara.

Gjithashtu, do të kemi kënaqësine të dëgjojmë:

Julien Roche- Kryetar CCI FA
Pirro Vengu/Autoriteti Portual Durres
Elisabeta Nezaj / A.R.S Legal & Financial Services


Data: 09/07/2020
Ora: 11:00


Pjesëmarrja: e hapur dhe e lirë


Me dëshirën t'ju shohim të gjithëve më 09 Korrik, ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen.

E juaja,

CCI France-Albanie

*Në këtë event janë të ftuar vetëm anëtarët e CCI France Albanie; Members only

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin