[EVENT] Ftesë: "Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë, 

CCI France - Albanie, në bashkëpunim me AIMS Albania, ka kënaqësinë t'ju ftojë në trajnimin online me fokus në ''Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”. 

Ky webinar do tregojë më shumë mbi impaktin e Covid-19 në burimet njerëzore, dhe do fokusohet në çështje si:

  • Aftësitë më të kërkuara gjatë pandemisë për çdo nivel punonjësish
  • Sfidat e implementimit të programeve zhvilluese dhe ri-aftësuese
  • Kategoritë e reja të punëve që po kërkohen në Shqipëri
  • Masat e marra për të mbështetur ekuilibrin e jetës personale dhe profesionale të punonjësve
  • Krahasimin midis industrive të ndryshme.

FOLËSIT:

  • Julien ROCHE -Kryetar

Fjala e mirëseardhjes

  • Endri NDONI  - HR Consultant / Talent Assessor

Member of AIMS Talent Management Global Practice

Data: 03.03.2021 / Ora: 11:00 / Online / Gjuha e punës: Shqip

Pjesëmarrja: falas, por regjistrimi paraprak i detyruar. 

Për t'u regjistruar, ju lutemi klikoni këtu: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=WD-CO81My0mb6swiVsw76CS1jVE9_zpGgb-s5MGD6ZRURDlTMDZCVElYN0FRUFI4ME1ITE40UEJMVS4u

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin