Evente

[EVENT] Ftesë: Mbrëmje Degustimi Champagne Louis Roederer - Koktej Franko-Italo-Shqiptar

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë,

Të dashur amatorë dhe të apasionuar pas shampanjës,

Ditën e Martë, 29 Tetor 2019 në ora 18 në Pallatin Mbretëror (Pallati i Brigadave) stafi i Familjes "Louis Roederer" ofron një mbrëmje degustimi të shampanjave prodhuar nga familja Champagne Louis Roederer.

Kokteji do të organizohet nga "Vila Alehandro", partner i  familjes "Louis Roederer" në bashkëpunim me CCI France-Albanie  dhe Dhoma e Tregtisë Italiane. 

Me pjesëmarrjen e ambasadorëve, ministrave, personaliteteve të tjera, anëtarëve të CCI France - Shqipëri dhe CCI Italiane

Ju presim me kënaqësi t'ju takojmë  të gjithëve në Pallatin e Brigadave më 29 tetor 2019

Pjesëmarrja  është pa pagesë dhe vetëm me ftesë.  Konfirmimi i detyrueshëm.

Shënim: "Familja Louis Roederer" vjen në Shqipëri me ndihmën e Dhomës sonë, CCI Francë-Albanie

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin