Evènements

[EVENT] "Forumi i 3të kombëtar i grave frankofone"

L'événement est terminé.

*please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Ende sot, pushteti dhe autoriteti janë të lidhur me figurën mashkullore, në sferat politike, ekonomike, por edhe ato universitare. Femrat nuk janë të lëna mënjanë, megjithatë ende nuk e kanë gjetur vendin e tyre të barabartë përkrah burrave. Cilat janë pengesat e barazisë lidhur me pushtetin dhe si mund të kapërcehen ato? Filmi “Numri Një”, i autorit Tonie Marshall, do të trajtojë këtë çështje dhe do të hapë debatin me temën vendi i gruas në strukturat vendimore, në të cilin do të marrin pjesë shumë folës.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin