Evente

[EVENT] Forumi Ekonomik i studentëve/ndërmarrjeve: punë, praktika, punësim

Passé

L'événement est terminé.

26 mars në orën 10:00

Vendi: Europe House 

Organizuar nga: Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri, Departamenti i Frëngjishtes së Universitetit të Tiranës,AUF, Universiteti Politeknik, Ambasada e Francës në Shqipëri.

 

Ky forum synon të favorizojë dialogun mes ndërmarrjeve dhe studentëve dhe t'u lejojë aktorëve të frankofonisë të kenë akses në rrjetin ekonomik frankofon. Këtë vit ndërmarrjet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri do të paraqesin nevojat e tyre në burime njerëzore dhe do t'u ofrojnë stazhe. Një pjesë e këtij forumi do t'u kushtohet modaliteteve të punësimit, duke përfshirë edhe simulime midis profesionistëve dhe studentëve.

Në gjuhën frënge dhe në shqip me përkthim simultan. 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin