Evente

[EVENT] Business Booster Forum - Lidhuni me rrjetin e parë francez të kompanive jashtë vendit

L'événement est terminé. *please note that booking the event in your calendar does NOT mean that you are registered. You need to register first if you want to attend an event.

 

Të nderuar anëtarë, 


Ju lutemi  të gjeni më poshtë ftesën për t'u bërë pjesë e një webinari me temë: Business Booster Forum - Lidhuni me rrjetin e parë francez të kompanive jashtë vendit

 

Ky është një event  falas - 100% në internet me webinar-e teknike dhe një program takimesh të BtoB me ekspertë nga rrjeti ynë i dhomave franceze jashtë vendit. Regjistrohuni dhe diskutoni mundësitë për biznesin tuaj kudo në botë!

 

Business Booster Forum  do të mbahet në datat 23-24 qershor 2020

 

Regjistrohu:  boosterforum.fr 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin