Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Webinar: "Veprimtari frankofone në Europën Qëndrore dhe Lindore"

Në kuadër të Pranverës së Frankofonisë 2021, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri në bashkëpunim me Departamentin e Gjuhës Frënge të Universitetit të Tiranës, Agjencinë Universitare të Frankofonisë, Organizatën Ndërkombëtare të Frankofonisë, Ambasadën e Francës në Shqipëri, Aleancën Franceze të Tiranës dhe Univeristetin Politeknik të Tiranës, organizoi Webinar-in për  Veprimtaritë Frankofone në Europën Qendrore dhe Lindore.

Documentation

Download Presentation-_CCIFA_-_16.03.2021.pdf  (PDF • 2 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin