Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Webinar: "Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”

Më 03.03.2021 CCI France - Albanie, në bashkëpunim me AIMS Albania organizoi një webinar me fokus në ''Nevojat për zhvillimin dhe ri-aftësimin e fuqisë punëtore në normalitetin e ri”. 

Ky webinar trajtoi çështje si:

  • Aftësitë më të kërkuara gjatë pandemisë për çdo nivel punonjësish
  • Sfidat e implementimit të programeve zhvilluese dhe ri-aftësuese
  • Kategoritë e reja të punëve që po kërkohen në Shqipëri
  • Masat e marra për të mbështetur ekuilibrin e jetës personale dhe profesionale të punonjësve
  • Krahasimin midis industrive të ndryshme.

CCI France Albanie falenderon Z. Endri Ndoni nga AIMS Albania për kohën dhe gjithë informacionin që na përcolli, si edhe të gjithë pjesëmarrësit e tjerë që na u bashkuan dhe ju lëmë takim në eventet tona të radhës. 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin