Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Vizita në Tiranë e Z. Frédéric Petit, deputet i zonës së 7-të për francezët që jetojnë jashtë Francës

Z. Frédéric Petit, deputet i zonës së 7-të për francezët që jetojnë jashtë Francës, e cila përfshin 16 shtete duke përfshirë edhe Shqipërinë, vizitoi Tiranën për herë të parë nga data 4 deri në 8 janar 2018. Z. Petit është anëtar i grupit parlamentar të miqësisë Francë-Shqipëri

Një pritje dhe drekë për nder të tij u shtrua nga Kryetari ynë Julien Roche të dielën më 07 janar 2018

 

 

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin