Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Vizita e senatorit Olivier Cadic në zyrat e CCIFA – së -Të pranishëm në takim ishin Isabelle Le Guellec, Këshilltare e Parë në...

Z. Olivier Cadic, senator i cili përfaqëson francezët që jetojnë jashtë Francës, bëri një vizitë më 3 shtator 2018, në zyrat e CCI France Albanie.

Senatori Cadic u njoh me veprimtarinë e CCIFA-së e kompanitë anëtare të saj, me sukseset e problematikat e tyre, si dhe sektorët kyç të vendit.

Të pranishëm në takim ishin Isabelle Le Guellec, Këshilltare e Parë në Ambasadën Franceze, Kryetari yne,  Z. Julien Roche,   Zëvendës kryetarja e Parë,  Znj. Elisabeth Gjoni si edhe Blerina Kazhani, Drejtore Ekzekutive e CCI  Francë Shqipëri.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin