Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

ViaEgnatia2.0 : Regjistrohuni në hackathon deri më datë 19 nëntor !

ViaEgnatia2.0 është një projekt i Hackathon 100% në linjë dhe me një kohëzgjatje prej 46 orësh, rreth cështjeve të digjitalizimit, turizmit dhe trashëgimisë kulturore. 

Kjo garë që bëhet në linjë do t’ju mundësojë 100 pjesëmarrësve të punojnë në grupe, të drejtuar nga ekspertët, mbi propozimet e projekteve. 

Tema e caktuar do t’ju bëhet e ditur pjesëmarrësve gjatë fillimit të projektit në linjë, ditën e premte, më 20 nëntor, në orën 18 :00. 

Më pas, projektet do të shqyrtohen nga një juri ekspertësh në fund të garës.

Ekipi fitues do ta shohë projektin e tij të shoqëruar nga  Metropolitan Incubator

Për më shumë informacion rreth këtij eventi, klikoni këtu -> viaegnatia20.com

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin