Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Tryezë e rrumbullakët ''Aftësitë për futjen në tregun e punës''

25 mars 2019
Tryezë e rrumbullakët ''Aftësitë për futjen në tregun e punës''


- Altin Hazizaj, Drejtor i Përgjithshëm CRCA Albania
- Aida Baro, Kryeredaktore Shtëpia Botuese ''Pegi''
- Fozilet Simoni, DAR Tiranë
- Dritan Mezini, themelues i duapune.com
- Endri Ndoni, Konsulent Burimet Njerëzore AIMS International Albania
- Eglent Bici, Mei Realty
- Irena Shabani, Gazetare


Rreth 100 studentë ndoqën këtë aktivitet në sallën ''Europe House'' Pallati i Kongreseve.
Aktivitet i organizuar nga Departamenti i Gjuhës Frënge, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Francë- Shqipëri, Agjencinë Universitare të Frankofonisë, Ambasadën e Francës në Shqipëri dhe UPT.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin