Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Tryezë diskutimi midis përfaqësuesve të Dhomave të Huaja të Tregtisë dhe Zv. Ministres së Financave dhe Ekonomisë

Bashkimi i Dhomave të tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, me në krye Kryetaren, znj.Ines Mucostepa organizoi ditën e djeshme një tryezë diskutimi midis përfaqësuesve të Dhomave të Huaja të Tregtisë dhe Zv. Ministres së Financave dhe Ekonomisë, Znj.Belinda Ikonomi.

Në këtë tryezë u diskutuan konkretisht disa nga problematikat kryesore që shqetësojnë bizneset.

Kjo tryezë është e para tryezë, e cila do të pasohet në vijim nga takime periodike të strukturuara me një agjendë kalendarike të unifikuar me Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë. 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin