Aktualitetet e anetareve

Dhoma

TRAJNIM PROFESIONAL MBI ARTIN E DEGUSTIMIT TE VERES

“Tri gjëra e bëjnë njeriun mjeshtër: Dituria, Vullneti dhe Aftësia”(thenie e pop.)

KURSE TRAJNIMI PROFESIONALE MBI PRAKTIKËN E PRODHIMIT DHE ARTIN E DEGUSTIMIT TË VERËS

“NGA VRESHTI NË GOTË”

NJOHJA ME ARTIN E DEGUSTIMIT TË VERËS

DY DITE (12-ORE)     Kapitulli: I, V.                    CMIMI 160 EURO.

Regjstrimet kryhen nga DATA 25/10/2018-05/11/2018 online duke klikuar këtu ose pranë zyrave të shoqatës “Prodhuesit e Verës Familjare”  

ekspertwine(@)yahoo.com 

00355 (0) 69 22 09 157

Ky trajnim u vjen në ndihmë dhe u jep mundësi të gjithë amatorëve entuziast, studenteve, shefave të restoranteve, teknologeve, konsumatoreve, klientëve, me moton “kënaqësi në duart e konsumatorit”, shijimit të një shumë llojshmërie verërash të vendit dhe botës...

SHËNIM: 1-Për cdo student që regjistrohet – Pagesa REDUKTOHET ME  25 %  të cmimit. 2- brënda kesaj pagese përfshihen manuali i leksioneve, free wi-fi, (2- kafe në pushimet përkatëse sipas axhendës që do ju dorëzohet në momentin e regjistrimit, dhe dreka-bufe).

Trajnimi  kryhet në datat :9,10 /11/2018 nga ora 10:00-16;00 , në ambjentet e Kantinës “VILA-SHEHI”,

Adresa: Shehlereve, Gjokaj , Vore, Tirane. Tel: 06864 87 370

TË GJITHË PJESËMARRËSIT PAISEN ME CERTIFIKATËN E LËSHUAR NGA DHOMA FRANCEZE E SIGLUAR NGA DEGUSTATORËT MË TË MIRË FRANCEZ E SHQIPTAR.

TRAJNIMI ORGANIZOHET NGA SHOQATA KOMBËTARE E PRODHUESVE TË VERËS FAMILJARE NË BASHKËPUNIM ME DHOMËN E TREGTISË DHE INDUSTRISË FRANCË-SHQIPËRI.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin