Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Thank you for your generous gift it is greatly appreciated to our chamber !

Falenderojmë shumë Kallfa Sh.P.K për printerin që i dhuroi CCI FA si dhe për suportin e tij të vazhdueshëm !

 

Anëtarët tanë, gjithmonë më të mirët !

Web: www.kallfa.com

 E: info(@)kallfa.com

Address - Rr: Perlat Rexhepi 
Nr. 13, Tirane, Albania

 P: +355 42 241910

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin