Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Takim ndërmjet Dhomës Ekonomike të Gruas dhe CCIFA

Së bashku, ne mund të përmirësojmë jetën e bizneseve tona

Të nderuar anëtarë, 

Kemi kënaqësinë t'ju informojmë se me datë 05/05/2021, Presidenti ynë Z. Julien ROCHE dhe Drejtoresha Ekzekutive Blerina Kazhani pritën pranë zyrave tona përfaqësueset e Dhomës Ekonomike të Grave në Shqipëri për një takim prezantimi:

  • Znj. Antonela HAKO - Presidente
  • Znj. Antoneta NDREKA - Presidente Nderi
  • Znj. Valbona BEGOLLI - Zv. Presidente
  • Znj. Klodiana AJAZI - Drejtore Ekzekutive 

 

Gjatë takimit, u diskutua, ndër të tjera, mundësia e zbatimit të projekteve të përbashkëta si edhe lobing-u pranë institucioneve.

Një takim tjetër është planifikuar gjatë javës së ardhshme midis dy Dhomave tona në prani të Presidentes tonë të Nderit, SH.S Ambasadores së Francës, Zonja Elisabeth Barsacq

 

Do ju mbajmë në dijeni mbi të rejat rreth kësaj vizite. 

Me respekt,

CCI France-Albanie

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin