Aktualitetet e anetareve

Dhoma  •  Por gjithashtu…

Soir​ée ​française-24/05/2016

Shqipëria e dashuron Francën. Kuzhina franceze është shumë e vlerësuar. Për të festuar këtë lidhje të veçantë mes Francës dhe Shqipërisë   më 24 Maj, 19h30 u zhvillua te Restorant Diplomat një darkë me menu franceze! Të pranishmit ishin në shoqërinë e miqve , familjarëve dhe kolegëve.

 

Ta përshkruash me fjalë se cfare është arti i të jetuarit à la francaise nuk është e lehtë. Te jetosh à la francaise do të thotë te marrësh kohën e duhur për të ngrënë mirë, të edukohesh, të ëndërrosh, të zbulosh, të mësosh, të ndash…

 

Para dhe pas darkës, në një kontekst dhe një ambient të  jashtëzakonshëm, sipërmarrësit shtuan rrjetin e tyre,takuan klientët dhe partnerët e tyre të ardhshëm.

 

Me pjesëmarrjen e Ambasadorit te Francës, Shkëlqesisë së tij, Z. Bernard Fitoussi

Documentation

Download photos.pdf  (PDF • 3 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin