Aktualitetet e anetareve

Por gjithashtu…

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta nderoi në Paris me titullin “Mjeshtër i Madh” Z. Edvin Murati

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta ishte në Paris ku nderoi me titullin “Mjeshtër i Madh”, Edvin Muratin, ish futbollist i Kombëtares Shqipëtare.

Urime Edvin Murati ! Themelues dhe anëtar i yni që prej krijimit të Dhomës!

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin