Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Societe Generale Bank inaugurates new offices in Saranda-​Founding member of our CCI

 

 

Ne nje ceremoni te posacme ne daten 27 Maj 2016, u inaguruan ambjentet e reja te deges se Bankes Societe Generale Albania ne qytetin e Sarandes.

Gjate fjales se tij, Drejtori i Pergjithshem i Bankes Societe Generale Albania, z. Frederic Blanc nenvizoi zhvillimin e vazhdueshem te deges se bankes qe ne qershor te vitit 2004 ne mbeshtetje te individeve, bizneseve te vogla dhe bizneseve korporate per qytetin e Sarandes.

Ceremonia u zhvillua ne nje ambjent te ngrohte dhe miqesor.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin