Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

“Silver Day Normandie 2019”, 27 Shtator 2019, në Grandville, Normandi, Francë

Bëhuni pjesë e konferences, aktiviteteve të rrjetëzimit, si dhe takimeve B2B me palët e interesuara në eventin "Silver Day Normandy" 2019, në rajonin e Normandisë.

Kompanitë pjesëmarrëse në këtë event i përkasin sektorëve të: ushqimit, shëndetit, strehimit, teknologjisë së informacionit, kujdesit, turizmit, levizshmërisë etj. Pjesëmarrës në këtë event do të jenë gjithashtu: Organizatat publike, Organizatat shëndetësore, Qendrat spitalore.

Për më shumë informacion rreth eventit dhe pjesemarrjes vizitoni linkun:

https://www.silverday-normandie.fr/

Burimi: AIDA - Albanian Investment Development Agency

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin