Aktualitetet e anetareve

Dhoma

SHERBIM KONSULENCE PER REKRUTIM

CCI France Albanie ofron shërbim konsulence  për gjetjen dhe rekrutimin e stafit për nevojat e anëtarëve të saj:

Kërkohet :

Agjent sigurie :  

Kualifikimet:

•         Mashkull ose femër

•         Mosha: Mbi 25 vjec

•         Gjuha frënge

•         Diplomë e shkollës së mesme

•         Aftësi  të jashtëzakonshme ndaj shërbimit të klientit 

•         Vëmendje të shkëlqyer për detajet; 

•         Aftësi dhe gadishmëri për të punuar me turne, duke përfshirë edhe natën dhe gjatë fundjavës.

•         Aftësi në përdorimin e  PC

•         Të mos jetë dënuar ndonjëherë për ndonjë vepër penale

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre tek : info@ccifa.al

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin