Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Shen Valentini ne Mak Albania Hotel

14 Shkurt 2020

Ora 20:00

Restorant Metropolitan

Darka e Valentinit -66€ cifti 

-Muzike Romantike

-Menu me 5 raunde

-Pije pa limit

-Parkim Falas

Akomodim ne suite - 69€ cifti

-Mengjes bufe

- Pishine e brendshme dhe Sauna

- 30% zbritje ne Thai Massage

- 10% zbritje ne Bare dhe Restorante

- Parkim Falas

 

Per prenotime: +355 (0) 4 2274 707

*Oferta eshte e vlefshme 14-17 shkurt 2020

Documentation

Download Valentine_menu.jpg  (JPG • 232 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin