Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Shefi i Departamentit të Ekonomisë Ndërkombëtare të "Figaro" ...

vizitoi Shqipërinë, FABRICE NODE-LANGLOIS

Gjatë një dreke biznesi të ofruar nga Kryetari i CCIFAJulien Roche, anëtarë të CCIFA u takuan me gazetarin dhe shefin e Departamentit të Ekonomisë Ndërkombëtare të së përditshmes franceze "Le Figaro", Fabrice Nodé-Langlois, aktualisht në Shqipëri në një udhëtim pune. Gjatë bisedës u zhvilluan tema të ndryshme, siç janë marrëdhëniet franko-shqiptare, zhvillimi i Shqipërisë dhe potencialet e saj ekonomike të biznesit për investitorët e huaj dhe veçanërisht për kompanitë franceze në fusha të ndryshme. 

Gjithashtu ishin prezent : Elisabeth Gjoni, Zëvëndës Kryetar i Parë, Jean Alain Jouan, Zëvëndës Kryetar, Milena HaritoIsh Ministre e Inovacionit dhe Administratës Publikeaktualisht Koordinatore Kombëtare e Kryeministrit Edi Rama, Beranger Thibaut, anëtar, dhe Blerina Kazhani, Drejtoreshë Ekzekutive.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin