Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Prezantoni kompaninë tuaj - Post Covid-19

Të nderuar anëtarë,

Dëshironi të prezantoni kompaninë tuaj anëtarëve të tjerë si edhe të ftuarve specialë?

Për cfarë shërben prezantimi i kompanisë?

Qëllimi i prezantimit është që të ngjalli vëmendjen e partnerëve tuaj, që ata të duan të mësojnë më shumë për kompaninë tuaj, të rrisë besimin e kompanisë dhe të inkurajojë partenerët që të punojnë me ju. Me pak fjalë, prezantimi i kompanisë duhet të tregojë vlerën e shtuar dhe cfarë  përfiton një partner nga ky bashkëpunim.

  • Kush jeni ju ?
  • Cili është vizioni i kompanisë suaj ose përse e keni krijuar ?
  • Çfarë ofron kompania? 
  • Klientela që ju synoni?
  • Vlera juaj e shtuar në krahasim me konkurencën?
  • Cfarë përfitojnë klientët tuaj ?
  • Të tjera…

Jeni të lutur të konfirmoni interesin për prezantimin e kompanive tuaja në mënyrë që të pregatisim programin e forumeve !

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin