Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Pranvera e Frankofonisë ne Shqiperi 2017

Pranvera e Frankofonisë erdhi sërish për një muaj të pasur me aktivitete të të gjitha llojeve. Këtë vit ajo do t'i kushtohet digjitalizimit, në kohën kur smartfoni është mbret dhe kultura digjitalizohet çdo ditë e më shumë.

Në pritje të programit, kemi kënaqësinë t'ju njohim me imazhin zyrtar të festivalit.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin