Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

Open House - Shitje e pronave me te mira ne Korce dhe Pogradec

​Banka Societe Generale Albania organizon eventin Open House për shitjen e pronave më të mira në qytetin e Korçës dhe Pogradecit. Ky event organizohet për herë të parë në Shqipëri dhe Banka do të ofrojë si mundësi unike vetëm për këtë Open House Çmime Okazion për pronat që do të prezantohen për shitje. Ky Event Open House është i hapur dhe cilido mund të ofertojë për blerjen e pronave me vlerën që mendon të arsyeshme. Pjesmarrësit do të shoqërohen nga stafi i specializuar i Bankës për të vizituar pronat në vend. Jeni të ftuar që të merrni pjesë në këtë eveniment që do të organizohet në formatin e një koktejli të hapur, më datë 17 Tetor 2016, në orën 12.00 deri në orën 15.00 në Bulgarec Korçë. Ky Event Open House është një iniciativë ekskluzivisht e Bankës Societe Generale Albania dhe pas mbarimit te tij nuk do të këtë raund të dytë për dërgimin e ofertave të blerjes. Ky Event Open House nuk organizohet sipas procedurave të Zyrave Përmbarimore por është një iniciativë ekskluzivisht e Bankës Societe Generale Albania. Rregjistrimi për në Open House mund të realizohet në momentin që do të paraqiteni për të marrë pjesë, ose duke plotësuar online modulin sipas linkut të meposhtem:http://societegenerale.al/<wbr />prona/regjistrohu-per-open-<wbr />house/ Rregjistrimi është i detyrueshëm dhe plotësimi online lehtëson proçedurën e pjesmarrjes. Për sqarime të mëtejshme mund të telefononi në 068 90 38 955​

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin