Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Ofertë për punë: Guidë turistike

Një ndër kompanitë anëtare të Dhomës, lider në turizmin dentar, kërkon të punësojë një specialist të pritjes së të huajve, që të plotësojë kriteret e mëposhtme:

  • Të zotërojë shumë mirë gjuhën franceze dhe gjuhën angleze.
  • Të ketë leje drejtim automjeti
  •  Të jetë fleksibël në orare
  • Të jetë i  komunikueshëm dhe të punojë në grup
  • Eksperienca të mëparshme pune do të ishin avantazh.

Cfarë ofron kompania?

  • Pagë nga më konkurureset në treg
  • Kontratë të rregullt pune
  • Ambient pune stimulues dhe bashkëkohor
  • Dreka e paguar

Orari zyrtar është 7 orë në ditë (09:00 – 16:30)

Të interesuarit mund të nisin CV e tyre në email: info@ccifa.al

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin