Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

New Member:AUTO FRANCE LUBRICANTS

Chers membres et chers amis,

Nous avons le plaisir de vous présenter le nouveau membre de notre CCI:


Të nderuar anëtarë dhe miq,

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë me anëtarin e ri të CCI FA:

 

Dear members and friends,

We are pleased to introduce to you the new member of our CCI:

 

AUTO FRANCE LUBRICANTS SH -distributor of TOTAL Group

Fisnik SELIMI

Administrator

Mob: + 355 69 20 95 95

fisnik.selimi(@)total.com.al

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin