Aktualitetet e anetareve

Dhoma

[NEW MEMBER]- Welcome to our New member- Construction Albania

Një nga objektivat kryesore të Construcution Albania është të kënaqë dhe përmbushe kërkesat e cdo klienti, si në cilësi edhe në kohën e realizimit të projekteve. 

Shërbimet që ofrojnë:

1. Koncept & Design 

2. Rikonstruksione të ndryshme si për shëmbull : rifinitura,ndërtime armature, dysheme industriale etj.

3. Ndërtime të cdo faze, që nga themelet, armatura, punimet e vrazhda, rifiniturat etj

4. Ndertim i mureve mbajtese; mure guri dhe betoni

5. Projektim dhe zbatim banesash indivuale.

6. Pishina dhe ambiente për SPA dhe hidromasazhe.

 

Kontakt: 

Xhevahir Shehu

Site: constructionalbania.al

Email : info(@)constructionalbania.al

alb.ndertuesi@gmail.com

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin