Aktualitetet e anetareve

Aktualitet mbi kompanitë

New Member: ELBA SHEHU

Chers membres et chers amis,

Nous avons le plaisir de vous présenter le nouveau membre de notre CCI


Të nderuar anëtarë dhe miq,

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë me anëtarin e ri të CCI FA

Dear members and friends,

We are pleased to introduce to you the new member of our CCI

 

ELBASHEHU

elbashehu.al

Elbasan Albania

+355 (0) 54 2 59174

elbashehu@elbashehu.al

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin