Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Nënshkrimi i marrëveshjes për parkun fotovoltaik të Karavastasë më 31 korrik 2020 në Zyrën e Kryeministrit

  • Njoftim për shtyp nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Qeveria shqiptare dhe kompania franceze Voltalia kanë nënshkruar një marrëveshje duke i hapur kështu rrugën fillimit të punës për Parkun fotovoltaik në Karavasta. Voltalia fitoi thirrjen ndërkombëtare të tenderëve falë tarifës prej 24.89 euro / megawatt orë e propozuar nga kompania.

Marrëveshja u nënshkrua nga Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku, dhe CEO i kompanisë franceze Voltalia, Sébastien Clerc, në prani të Kryeministrit, Edi Rama, dhe Ambasadores së Francës në Shqipëri, Christina Vasak.

Documentation

Download Finalizohet_projekti_per_ndertimin_e_Parkut_Fotovoltaik_te_Karavastase_-_31_Korrik_2020.pdf  (PDF • 565 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin