Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Meta, vizitë zyrtare në Principatën e Monakos

Lidhjet tradicionale miqësore midis familjeve mbretërore të Shqipërisë dhe Monakos mbeten një urë e rëndësishme në forcimin e marrëdhënieve midis të dy vendeve.

Presidenti i Republikës, Ilir Meta zhvilloi një vizitë zyrtare në Principatën e Monakos, ku u prit nga Princi i Monakos, Alberti II.

Meta kishte në delegacionin e tij edhe dy personalitete të familjes mbretërore shqiptare. Princ Leka II dhe Princeshë Elia.

“I lumtur të kisha në delegacion gjatë vizitës zyrtare në Principatën e Monakos edhe dy personalitete të shquara dhe shumë të dashura, Princ Leka II dhe Princeshë Elia”, u shpreh Meta.

“Lidhjet tradicionale miqësore midis dy familjeve mbretërore mbeten një urë e rëndësishme në forcimin e marrëdhënieve midis dy vendeve tona!”, theksoi ai.

BURIMI:Agjencia Telegrafike Shqiptare

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin