Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Mbledhja e Keshillit Drejtues te CCI France Shqiperi

Mbledhja e Keshillit Drejtues te CCI Francë Shqipëri e drejtuar nga Kryetari Julien Roche u mbajt te marten 24 Maj 2016, 18.00 , në ambientet e Hotel Diplomat 1 .

 

 Pas takimit , në orën 19:30 , u zhvillua një darkë me menu franceze  në restorantin Diplomat në prani të Ambasadorit të Francës në Shqipëri, Shkëlqesia e Tij Z. Bernard Fitoussi dhe shumë miq e të ftuar
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin