Aktualitetet e anetareve

Dhoma

MBLEDHJA E KËSHILLIT DREJTUES TË CCI FRANCE ALBANIE

 

 

MBLEDHJA E KËSHILLIT DREJTUES TË CCI FRANCE-ALBANIE

05/12/2017

ÇELESI GROUP

Më 05/12/2017 u mbajt mbledhja e Këshillit Drejtues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri në ambientet e Celesi Group

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin