Aktualitetet e anetareve

Komunikim- Shtypi

Marrëveshje mes Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë Franceze

Të nderuar anëtarë,

Për informacionin tuaj, kemi kënaqësinë t'ju informojmë për hyrjen në fuqi, në mes të muajit qershor, të Marrëveshjes mes Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë Franceze për vendosjen dhe aktivitetin e Agjencisë Franceze tëZhvillimit, të PROPARCO dhe të Expertise France në Shqipëri, nënshkruar me 17 shkurt në Bruksel. 

Documentation

Download _Accord_AFD_.pdf  (PDF • 104 KB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin