Aktualitetet e anetareve

Dhoma

Marrëveshja e partneritetit me Bussines France

Të merkurën ,dt 15.06.2016 CCI FA nenshkroi kontrate partneritet me Business France.

 

Qëllimi i kësaj marrëveshjeje është saktesimi i pikave kyçe të bashkëpunimit dhe të krijojë sinergji ndërmjet dy strukturave, me qëllim përmirësimin e organizimeve të misioneve në vendin tonë. Ky partneritet do të ndihmojë Dhomën tonë t’ju shërbejë më mirë kompanive franceze gjatë strategjisë së tyre të zhvillimit në Shqipëri.

 

Mbrëmja vijoi me ndeshjen Francë-Shqipëi ku tifozet e të dyja skuadrave nuk munguan...

Documentation

Download COMMUNIQUE_DE_PRESSE-B_France.docx  (DOCX • 64 KB) Download MOT_DE_JULIEN_ROCHE_-Match_Fr_Albanie.docx  (DOCX • 19 KB) Download photos_15.06.2016__1_.pdf  (PDF • 5 MB)
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin